Polityka prywatności

Dane osobowe

Administrator serwisu SzybkiBanner.pl zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych Użytkowników, które są wprowadzane i przetwarzane w związku z korzystaniem z serwisu szybkibanner.pl. Administrator dopełnia należytej staranności w celu zabezpieczenia danych przed dostępem osób trzecich, nieupoważnionych poprzez stosowanie zabezpieczeń i ich poufności.
Dane użytkowników korzystających z serwisu szybkibanner.pl pozostają anonimowe, nie są udostępniane ani przekazywane innym podmiotom do momentu kiedy sami zdecydują inaczej. Dane osobowe mogą być udostępnione wtedy i tylko wtedy gdy, wystąpi powód na wniosek, żądanie uprawnionych do tego organów państwowych. Wówczas dane osobowe mogą być przekazane w/w organom wyłącznie na podstawie przedłożonych dokumentów, z których wynika potrzeba posiadania takich informacji lub są one niezbędne w procesie dowodowym w prowadzonych postępowaniach.

Ponadto dane osobowe Użytkowników mogą być wykorzystane jedynie przez administratora serwisu w celach windykacyjnych, rozliczeniowych, spornych oraz w przypadku doręczenia korespondencji zgodnie z przepisami prawa, a w szczególności z Ustawą o ochronie danych osobowych, z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 97.133.883 z późn. zm.). Dane, o których mowa powyżej będą udostępniane przedsiębiorstwom usługowo przetwarzającym dane osobowe na zlecenie i na rzecz serwisu szybkibanner.pl. Dane będą przetwarzane w kraju i za granicą w celach marketingowych, związanych z działalnością gospodarczą w/w podmiotów zgodnie z przepisami ww. Ustawy a także Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 144 poz. 1204). Zapewniamy Pani/Panu prawo wglądu i wnoszenia poprawek do Pani/Pana danych osobowych

Kwestie techniczne

Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie oraz charakterystyki protokołu TCP/IP, informacje zawarte w systemowych dziennikach zdarzeń (potocznie nazywanymi plikami log lub logami) mogą zawierać różne dane niezbędne do komunikacji Użytkownika z Serwerem np. adres IP.

Serwis SzybkiBanner.pl wykorzystuje powyższe dane w celach technicznych związanych z administracją Serwisem oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych.

Informacja handlowa

Serwis SzybkiBanner.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania informacji handlowych związanych z zamawianymi produktami lub oferowanymi produktami. Osoby które chcą otrzymywać więcej informacji, w tym również informacje o nowościach ze Świata Flash, zapraszamy do zapisania się do naszego newslettera.

Pliki cookie

Serwis SzybkiBanner.pl wykorzystuje pliki cookie jedynie do przechowywania identyfikatorów sesji. W plikach cookie nie są przechowywane żadne informacje istotne dla Użytkownika. W plikach cookie nie są przechowywane żadne dane osobowe dlatego nie ma potrzeby blokowania plików cookie.

Skrypty zewnętrzne

Serwis SzybkiBanner.pl wykorzystuje rożne skrypty zewnętrzne w celu gromadzenia statystyk na temat Użytkowników odwiedzających nasze strony internetowe. Informacje zawarte w statystykach dotyczą regionu geograficznego oraz różnych innych danych statystycznych związanych np. z godzinami odwiedzania strony lub ilością odwiedzających w zależności od dni tygodnia. Więcej informacji można znaleźć na stronach skrypt Google Analytics: www.ffffasdasf.pl

Identyfikator zamówienia

SzybkiBanner.pl wykorzystuje identyfikator zamówienia (generowany losowo z bezpiecznych znaków) oraz adres email do autoryzacji osoby pobierającej zamówienie. Serwis nie zakłada Użytkownikom jakichkolwiek kont systemowych wymagających logowania do serwisu. Dzięki temu procedura autoryzacji jest znacznie uproszczona.

Indeksowanie przez wyszukiwarki

Żadne dane osobowe Użytkowników nie są dostępne dla robotów sieciowych oraz wyszukiwarek internetowych typu Google, NetSprint itd. Dane dotyczące zamówień dostępne są jedynie dla osób obsługujących system realizacji zamówień oraz dla osób związanych z realizacją projektu zleconego Serwisowi SzybkiBanner.pl przez Użytkownika.

Kontakt z serwisem SzybkiBanner.pl

W jakichkolwiek sprawach można się z nami skontaktować pod adresem: kontakt@szybkibanner.pl
Odpowiemy na wszelkie pytania również takie dotyczące polityki prywatności czy regulaminu serwisu – do którego przeczytania wszystkich zachęcamy.

W nagłych przypadkach udostępniamy także telefon kontaktowy dostępny w dziale kontakt. Jest tam również formularz, za pomocą którego można wysłać do nas zapytanie. Polecamy także przed kontaktem zapoznać się z regulaminem serwisu, oraz naszym FAQ w dziale pomoc.

Postanowienia końcowe

Administrator serwisu SzybkiBanner.pl zastrzega sobie prawo do przyszłej modernizacji serwisu. Należy przez to rozumieć, że mogą pojawiać się zmiany w treści Regulaminu, Polityki Prywatności o czym Administrator będzie zawsze informował na łamach serwisu. Każda w/w zmiana będzie sygnowana aktualna datą, a najistotniejsze zmiany będą odpowiednio wyróżnione w celu ułatwienia wyszukania ich w treściach. Administrator oświadcza, że zmiany wprowadzane w Polityce Prywatności nie mogą dotyczyć podstawowego założenia tj.: poufności danych osobowych i ich ochrony przed osobami nieupoważnionymi oraz nieprzekazywanie ich wbrew prawu podmiotom trzecim.

Niniejszy dokument ma charakter informacyjny.

Ostatnia zmiana polityki ochrony prywatności 19.05.2011 r.

Newsletter

Zapisz się
Bądz na bieżąco